Armati's Border Collies
Nieuws
Archief

8 oktober 2010

Gael is vandaag naar haar nieuw thuis gegaan. Samen met Margreet Muurling gaat Gael een super toekomst tegemoet.Gael (eigenaar Piet en Gerrie Filmer) is bij ons - tot bijna 8 maanden - opgegroeid tot een werklustige border collie. Ze wil ontzettend graag iets leren en als ze iets nieuws geleerd heeft, laat ze dat regelmatig aan je zien. Samen iets met de "baas"doen vindt ze geweldig. Maar ook spelen en rennen met andere honden vindt ze leuk. Ik denk dat Gael voor zowel schapendrijven als agility aanleg heeft en dat ze het in beide disciplines ver zou kunnen schoppen.
Margreet Muurling,
eigenaar van 4 witte herders en zeer actief in de Agility, kwam op Gael haar pad en is als een blok voor haar gevallen.
Op 5 oktober zijn de heupen van Gael voor-geröntgend door dierenarts Maarten Kappen; prima A-heupen is de uitslag. Er gaat een nieuwe fase voor Gael aanbreken
.
Ik zal maar missen.!
29 april 2010
TE KOOP
Gael is geboren op 11 februari 2010 uit de ouders Llysgwyn Jeffrey, NHSB 2397606 (V) en Sue, G0-2452379 (M). Zowel Jeffrey als Sue komen uit werklijnen en Gael belooft dan ook een echt "werkertje" te worden. Dit werkvermogen kan natuurlijk gebruikt gaan worden bij het schapendrijven maar ook bij Agility of Obedience.
Het is ook mogelijk om Gael bij ons op t
e laten groeien en dat ze bij ons verder gesocialiseerd wordt en de beginselen leert van het schapendrijven en agility. Uiteraard zal dit alles spelenderwijs gebeuren en zal een echte training pas plaats kunnen vinden vanaf een leeftijd rond een jaar. Voor verdere informatie over Gael kunt u contact met ons opnemen via armatis@planet.nl of op 06-21577626.

Ira heeft veel plezier in haar opleiding schapendrijven en leert snel. Begin augustus 2010 is ze naar haar eigenaar verhuist waar ze nu dagelijks werkt met de bijna 200 schapen. Ze heeft helemaal haar draai gevonden en de eigenaar John Vermetten is reuze blij met haar.


26 maart 2010
Ira in opleiding
De 11 maanden oude border collie Ira is tijdelijk bij ons om de basisbeginselen van het schapendrijven te leren. Vanwege tijdgebrek van de eigenaar is ons verzocht de opleiding hiervoor voor onze rekening te nemen. Wilt u ook gebruik maken van onze opleidingsmogelijkheden op het gebied van Agility of schapendrijven, neem dan even contact met ons op.HomeOver onsKleinschalig hondenpensionOnze reuenOnze tevenIn MemoriamStambomenNestenNieuwsNatuurgeneeskunde voor dierenPicturesLinksFoto's